Turniri i putovanja

Turnir Anderlini Volley, Modeni, Italija

Učešće na našem prvom internacionalnom turniru u Modeni. Turnir je trajao dva dana 19. i 20. aprila 2019. Na turniru je učestvovalo 32 ekipe  iz 8 zemalja. Mi smo bili jedina ženska ekipa koja je učestvovala iz Srbije. Takmičili smo se u uzrastu kadetkinja. naše odbojkašice  su ovde stekle jedno novo iskustvo i nova poznanstva. Protivničke ekipe su bile veoma jake i naša ekipa je bila u donjem delu tabele. 

Pored utakmica imali smo vremena da posetimo Modenu i u tome nam je pomogla i naš prijatelj kluba Sanja Malagurski. Naše devojčice su bile oduševljeni ovim gradom kao i samim turnirom i ovo će biti za njih jedno nezaboravno iskustvo. 

Pošto smo stekli nova poznanstva planiramo i sledeće godine da učestvujemo na ovom turniru.

 

Novi Sad

Pionirsko takmičenje u Novom Sadu, zauzeli smo drugo mesto. Ekipa iz Sremske Mitrovice, “Srem” je bila bolja od naših devojaka.

Futog

Turnir u Futogu svake godine u junu mesecu organizuje naš prijateljski klub “SK Volley” i mi smo redovni učesnici. Na ovakve turnire uglavnom vodimo naše mlađe odbojkašice i uvek se takmičimo u više kategorija. 

Ovakvi turniri su odlični za decu jer se tu odigra dosta utakmica i  devojčice odmeravaju snage sa svojim vršnjakinjama iz drugih klubova. Odlično mesto da se pokaže talenat i borbeni duh mladih odbojkašica. Na ovom turniru je naš proslavljeni odbojkaš Vasa Mijić čest gost i promoter turnira.

Sombor

Na turniru u Somboru možemo da se pohvalimo sa osvojene 3 zlatne medalje i 2 srebrne. Najbolje su bile plasirane naše odbojkašice uzrasta od 10 do 12 godina. 

Na ovom turniru se mogao videti rezultat rada sa mlađim kategorijama  pogotovo na polju same tehnike.

 

Čestitam našim mladim nadama!

Bečej

Naših 50-tak devojčica je učestvovalo na Međunarodnom turniru u Bečeju. Na tom turniru su nastupile naše odbojkašice od 8 do 14 godina u 4 uzrasne kategorije.  na turniru pored naše ekipe  učestvovalo je par odličnih ekipa poput “Partizana ” , “Vizure”, “Jedinstvo ” iz Stare Pazove…. Možemo se pohvaliti sa par pobeda veoma jakih rivalki.

Kikinda

Na turniru u Kikindi dominirale naše mlađe kategorije. Ovo je jedan od retkih turnira za mlađe kategorije gde se igra odbojka sa 6 igrača u terenu. Bilo je par neizvesnih utakmica gde su naše male odbojkašice pokazale upornost, borbenost i kvalitet i kao rezultat toga osvojile medalju.

Bravo za naše mlade nade !

Apatin

Svakog maja meseca mi smo gosti na “Street volley” turniru u Apatinu. Tamo učestvuje preko 700 učesnika i odbojka se igra na 26 terena. Naše dve selekcije su se okitile srebrnim medaljama, a tri ekipe je igralo finale terena ali se nažalost nisu uspele plasirati na finale godišta.

Prijateljska utakmica u Kečkemetu, Mađarska

 

U januaru mesecu smo proveli odličan vikend u Kečkemetu. Ekipa nas je pozvala na gostovanje i druženje. Odigrali smo dve prijatejske utakmice gde je rezultat bio nerešen, jedna pobeda i jedan poraz. Pored toga su nas vodili u Aqua park gde smo se odlično proveli.

Žahvaljujemo se ekipi Kečkemeta na gostoprimstvu!

Prijateljska utakmica u Budimpešti, Mađarska

Nezaboravno putovanje ! Dva dana gostovanje u Budimpešti i dve prijateljske utakmice. Utakmice smo igrali sa ekipom “Uj PesT”  koju trenira naša subotičanka Andrea Milodanović. Pored kvalitetnih utakmica vreme smo iskoristili da posetimo znamenitosti Budimpešte. Odbojkašice su bile oduševljene gradom i znamenitostima. 

Utakmica protiv Crvene Zvezde u Beogradu

Biti gost Crvenoj zvezdi i igrati protiv nje je velika čast. Igrali smo na čuvenoj Marakani i obišli njihovu dvoranu. Utakmicu su oni dobili jer je ekipa bila puno jača od naše ali smo se dostojanstveno borili.

Scroll to Top